Lancering YoreON voor camperaars, beheerders en gemeenten

Datum

Het is inmiddels alweer zo’n acht jaar geleden dat we AanUit.net, hét platform om verblijf, stroom en water af te rekenen op jachthavens, campings en camperplaatsen, lanceerden. Bij Ease2pay zijn we altijd op zoek naar verbetering. Dat heeft geleid tot de lancering van YoreON, een app speciaal voor camperaars. In deze blog vertelt Edwin Noomen van Ease2pay wat YoreON zo aantrekkelijk maakt voor zowel camperlocatie-eigenaren en gemeenten als camperaars zelf en hoe YoreON zich onderscheidt van AanUit.net.

Platform om verblijf, stroom en water af te rekenen op jachthavens, campings en camperplaatsen

In een eerdere blog vertelde John Rosenbaum van Seijsener Rekreatietechniek b.v., de ‘founding father’ van AanUit.net, al hoe het idee voor een platform om verblijf, stroom en water af te rekenen op jachthavens, campings en camperplaatsen jaren geleden begon. AanUit.net is echter alleen interessant voor een camperaar als je op locatie bent. Dan kun je AanUit.net gebruiken als afstandsbediening voor slagbomen, om de stroom- en waterafname aan en uit te zetten en om pincodes te ontvangen voor bijvoorbeeld sanitair of wifi. Onze internationale dienst YoreON biedt camperaars wat AanUit.net ook al deed, maar er is meer. Veel meer.

Informatieve app voor camperaars

YoreON is een informatieve app voor camperaars, die naast alle gemakken van AanUit.net ook informatie geeft over locaties. In deze gratis app kunnen camperaars informatie opzoeken over camperplaatsen. Ze kunnen hun reis met de app plannen, opzoeken welke voorzieningen er zijn, foto’s bekijken en lezen wat er in de buurt nog meer te doen is. Niet alleen camperlocaties, waar de YoreON app gebruikt kan worden, maar ook andere camperlocaties kunnen in de nieuwe YoreON app eenvoudig worden bekeken. Zo kunnen camperaars in alle rust hun vakantie plannen en voorbereiden.

Volledig platform voor communicatie en betaling

Camperlocatie-eigenaren, beheerders en gemeenten die de diensten van YoreON afnemen, krijgen de beschikking over een eigen online portal. Zij kunnen foto’s uploaden en informatie up-to-date houden, ze ontvangen ook eventuele storingsmeldingen via het platform en kunnen via een Whatsapp-achtige omgeving communiceren met hun bezoekers. Uiteraard kunnen ze via het platform ook betalingen regelen voor reserveringen en faciliteiten zoals verblijf, stroom en water. Op deze manier wordt het een stuk eenvoudiger om camperterreinen te beheren waar de beheerder niet de hele dag aanwezig is.

Internationale ambities

Natuurlijk is het onze ambitie om zoveel mogelijk camperlocaties aan te sluiten op YoreON. We starten met de ruim veertig Nederlandee en Belgische camperlocaties die al gebruikmaken van AanUit.net. Dat aantal breidt snel uit en de eerste locaties in Ierland zijn er al.

Meer weten?

Ease2pay levert een slim IoT-activatie- en transactieplatform met een geïntegreerd facturatie- en betalingssysteem. Wil je meer weten over YoreON of over een van onze andere slimme diensten en hoe ze jou het leven gemakkelijker maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Tot in de volgende nieuwsbrief van Ease2pay.

Meer
artikelen

nl_NLNederlands