Ease2pay groeit in gemeenteland. Dit zijn onze verwachtingen

Ease2pay groeit in gemeenteland. Dit zijn onze verwachtingen

Datum

Ease2pay groeit als kool, zowel als het gaat om het aantal locaties waar we onze diensten aanbieden als de organisatie zelf. In deze blog vertelt Ernst Jan Straver, Business Development Manager bij Ease2pay, over zijn rol en over de ontwikkelingen die hij op korte termijn verwacht.

Nieuwe uitdaging

Twee maanden geleden ben ik als Business Development Manager begonnen bij Ease2Pay. Hiervoor heb ik bijna vijftien jaar bij een oliemaatschappij gewerkt als IT- en projectmanager en ik kende de eigenaren van Ease2pay vanwege hun app waarmee je bij tankstations kunt tanken. Op een gegeven moment was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik zag dat Ease2pay een Business Development Manager zocht om meer aandacht te geven aan hun dienstverlening richting locatie-eigenaren en exploitanten. Ik heb gesolliciteerd en ben aangenomen, mede dankzij mijn ervaring als fractievoorzitter bij de gemeente Alphen aan den Rijn.

Slimme digitale technologieën

In de afgelopen twee maanden heb ik het bedrijf beter leren kennen. Het aantal diensten dat Ease2pay levert is groot. Met maar liefst negen apps plus het intelligente platform daarachter heb je echt even tijd nodig om je alles eigen te maken. Het zijn slimme digitale technologieën die van grote meerwaarde zijn voor zowel exploitanten en gemeenten waar het gaat om het afrekenen van elektriciteit, water en sta- en liggeld.

Verbeterde dienstverlening

Zowel Involtum als Ease2pay heeft zich de afgelopen jaren geprofileerd als start-up. Nu is het de tijd om een volwassen bedrijf te worden. De dingen die beter kunnen, gaan we beter maken. De dingen die goed gaan, moeten we voor iedereen en continu goed laten gaan. En een van de belangrijkste punten waar we verder op kunnen verbeteren, is de dienstverlening richting gemeentes. AanUit.net, Walstroom en Marktstroom groeien keihard, daar moet je qua dienstverlening wel bij aan blijven sluiten. Het is belangrijk om altijd een aanspreekpunt te hebben die tijd voor je heeft.

Puntjes op de digitale i

Naast dat we de klantbeleving willen verbeteren, kunnen we ook nog wat puntjes op de i zetten als het gaat om de apps en websites. Zo willen we de informatievoorziening richting de eindgebruikers en exploitanten en gemeenten optimaliseren. We willen dat zij de omzet of het verbruik op een bepaalde locatie, met een druk op de knop inzichtelijk hebben. Zo kan iedereen nóg meer uit onze digitale oplossingen halen.

Möchten Sie mehr wissen?

Ease2pay levert een slim IoT-activatie- en transactieplatform met een geïntegreerd facturatie- en betalingssysteem.Wil je meer weten over onze slimme diensten en hoe ze jou het leven gemakkelijker maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Tot in de volgende nieuwsbrief van Ease2pay.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Vorname

  Nachname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  de_DEDE

  Kontakt aufnehmen

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Vorname

   Nachname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht