Maak markten en evenementen future proof met selfservice oplossingen

group-tourists-buying-thai-food-food-stall

Datum

Zelf eenvoudig stroom en water activeren

Ease2pay Marktstroom biedt een nieuwe manier om stroom aan te sluiten op marktpleinen, festivalterreinen, evenementen of andere openbare plaatsen. Dankzij slimme technologie kunnen marktlieden en andere lokale ondernemers nu zelf hun stroom activeren en afrekenen in een handige app. En dat is niet alles. Ondernemers kunnen ook water activeren voor hun kraam. Het voordeel van deze selfservice oplossing is dat lokale ondernemers efficiënter kunnen werken én zij direct in de app hun verbruik en bijbehorende kosten zien. Bovendien draagt Ease2pay Markstroom bij aan de verduurzaming van markten en evenementen.

Meer tijd en overzicht

Ben je een marktmeester, festivalorganisator of beleidsmedewerker? Dan bespaar je een hoop tijd door lokale ondernemers zelf hun stroom en water te laten activeren. Ten eerste, hoef je de ondernemers niet meer te ondersteunen bij het aansluiten van de stroom of het water. Ten tweede, zorgen wij voor de automatische online administratie. Je hoeft dit dus niet meer zelf bij te houden. Als beheerder heb jij altijd direct online inzicht in wie de faciliteiten gebruikt en wie heeft betaald. Bovendien verzenden wij de facturen naar de gebruikers van Ease2pay Markstroom én zorgen we ervoor dat jij het geld netjes op de rekening krijgt. Heeft een lokale ondernemer een vraag over het gebruik van de app of een factuur? Dan kan hij of zij eenvoudig via de app contact opnemen met de klantenservice van Ease2pay. Dat bespaart jou tijd!

Hoe onze selfservice oplossing werkt

De lokale ondernemer meldt zich gratis aan op onze website of via de Ease2pay Marktstroom app. Hierna krijgt de gebruiker direct toegang tot onze diensten tegen de lokale tarieven. Eenmaal aangekomen op de markt of op het evenement, is het activeren van stroom en water een eenvoudige taak. Met behulp van het vijfcijferige nummer worden de diensten aangezet. Dit nummer staat vermeld op de aanwezige Ease2pay Marktstroom-punten.

Maak markten en evenementen duurzaam

Doordat lokale ondernemers direct in onze slimme app hun verbruik zien, gaan ze bewuster om met stroom en water. Daarnaast zijn onze stroomkasten het duurzame alternatief voor vervuilende dieselaggregaten. Dankzij onze samenwerking met SCHELL helpen wij gebruikers van onze app om minder water te verspillen en dus verantwoordelijker om te gaan met water. SCHELL levert namelijk kranen waarmee je tot wel 40% minder water verbruikt. Samen met onze partner Seijsener Techniek zetten we ons ook in om het energieverbruik op diverse openbare plekken te verminderen met een innovatief energiemanagementsysteem. Denk aan slimme communicatie tussen installaties, dashboards en apps, alsook aan onze flexibele betalingsmethoden. Zo maken we met elkaar markten en evenementen klaar voor een duurzame toekomst.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Vorname

  Nachname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  de_DEDE

  Kontakt aufnehmen

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Vorname

   Nachname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht