You are ON met de elektrische camper

Datum

Binnenkort lanceren wij YoreON, een app speciaal voor camperaars. Om te ontdekken of deze spin-off van AanUit.net werkelijk zo goed werkt en om zelf te ervaren hoe het reizen met een elektrische camper is, stuurden we Quinten Pijpers, international sales manager bij Ease2pay, en zijn collega’s op pad. In deze blog vertelt Quinten over dit avontuur.

Mooie dwarsdoorsnede van ons bedrijf

YoreON is een informatieve app voor camperaars, die naast alle gemakken van AanUit.net ook informatie geeft over locaties. Om te ervaren hoe deze app in de praktijk bevalt, ben ik, samen met drie collega’s, op pad gegaan met een Volkswagen T1 uit 1976, die helemaal was omgebouwd tot een elektrisch model. We vormden een mooie dwarsdoorsnede van ons bedrijf. Onze socialmediamanager, onze klantenservicemedewerker, onze fotograaf/videograaf en ikzelf als salesmanager. Drie van de vier studeren naast onze baan nog aan de Erasmus Universiteit.

Plannen en regelen via YoreON

We hebben onze hele reis gepland en geregeld met de YoreON-app. Dat begint natuurlijk met locaties uitzoeken. In de app kun je de foto’s bekijken, lezen welke faciliteiten er zijn op de camperlocatie en wat er in de buurt te doen is. Dat schept bepaalde verwachtingen. Aan ons de schone taak om te kijken of dat ook klopte met de werkelijkheid. Op de camperplaatsen zelf hebben we de app ook aan mensen laten zien, en dat werd heel enthousiast ontvangen. Mensen waren het er over eens: vandaag de dag heb je aan alleen een adres niet meer genoeg. Ook de functionaliteiten van AanUit.net – op die campingplaatsen die daarop aangesloten zijn – vonden mensen echt superhandig. Lang niet iedereen was ervan op de hoogte dat je op veel plekken met AanUit.net slagbomen kunt bedienen, stroom- en waterafname aan en uit kunt zetten of pincodes kunt ontvangen voor bijvoorbeeld sanitair of wifi. Dat kan nu dus ook met YoreON.

Legendarisch hippiebusje, maar dan elektrisch

Alleen al het rijden met een elektrische versie van zo’n legendarisch hippiebusje was een avontuur. Behalve de aandrijving was alles in de authentieke staat, zelfs de gele lak was nog origineel. En zo’n handrem die je uit moet trekken, dat was wel even wennen, maar we hebben het overleefd. We trokken enorm veel bekijks op de camperplaats. Het is natuurlijk sowieso al een unieke bus en als je dan vertelt dat ‘ie elektrisch is, willen mensen echt even onder de motorkap kijken om met hun eigen ogen te zien of dat wel echt waar is. Onderin de bus zit wel een accupack van Tesla.

Overdag rijden, ’s avonds laden

Overdag rijden en ’s avonds laden, dat beviel ons prima. Wij mochten echt even ervaren hoe de toekomst van de camperaar eruitziet. Met een klein beetje extra plannen, werkt dat prima. Je moet natuurlijk wel een camperplaats uitzoeken waar je ’s nachts kunt laden, maar daar heb je YoreON voor. Je selecteert een camperplaats, rijdt erheen, plugt in, en vervolgens ga je lekker douchen, even de stad in of iets anders doen, terwijl je camper aan de laadpaal hangt. De volgende dag kun je weer op pad met een volle accu.

Charme

Ik vond zelf camperplaats Heusden heel mooi, gelegen op een strekdam bij de jachthaven. Daar hebben we mooie dronebeelden van kunnen maken. Camperplaats Den Bosch was wat grootser opgezet met 66 staplaatsen, en de charme van die locatie is weer dat het vlak bij het centrum van Den Bosch ligt. Het is natuurlijk geweldig dat je dat allemaal vooraf kunt lezen in de YoreON-app.

Want to learn more?

Ease2pay levert een slim IoT-activatie- en transactieplatform met een geïntegreerd facturatie- en betalingssysteem.Wil je meer weten over YoreON of over een van onze andere slimme diensten en hoe ze jou het leven gemakkelijker maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Tot in de volgende nieuwsbrief van Ease2pay.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  First name

  Surname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer
  artikelen

  en_USEN

  Get in touch

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   First name

   Surname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht