Het succes van Easy Power Supply

Het succes van Easy Power Supply

Datum

Orange Power Systems levert slimme en innovatieve boven- en ondergrondse stroomvoorzieningen die bijdragen aan de verduurzaming van markten en evenementen. Hun diensten Easy Power Supply en Walstroom zijn geïntegreerd met het platform van Ease2pay. Sjors van de Zanden, technisch specialist, Orange Power Systems, vertelt in deze blog wat Easy Power Supply is en wat de rol van data is.

Wat is Easy Power Supply?

Orange Power Systems bouwt en levert intelligente boven- en ondergrondse stroomvoorzieningen voor markten en evenementen met de dienst Easy Power Supply. Daarnaast levert Orange Power Systems walstroomkasten met de dienst Walstroom.

Transparantie

Voor wat betreft de afhandeling van de backofficeprocessen – zoals de facturatie en de incasso – werken we al jaren samen met Ease2pay. Een gebruiker van onze oplossingen meldt zich gratis aan in de app, waardoor zaken goed en correct worden geregistreerd. Dat zorgt ervoor dat de processen soepel verlopen. Een gebruiker weet vooraf wat de kosten per kilowattuur zijn en wat het starttarief is. Die transparantie is heel belangrijk voor zowel de gebruiker als voor de gemeente. Een gebruiker betaalt nooit meer dan wat hij of zij gebruikt. Vroeger betaalde een groenteboer voor het gebruik van drie gloeilampjes evenveel als de kippenboer die zijn grillapparatuur op het stroomnetwerk aansloot. Dat is nu verleden tijd. De gebruiker wordt periodiek gefactureerd voor de daadwerkelijk verbruikte stroom. Zo ontzorgen wij ook de gemeenten bij de exploitatie van markt- en evenementenkasten.

Olievlek

We werken met diverse gemeenten, zoals Eindhoven, Tilburg, Gouda en Woerden en dit doen we exclusief met Ease2pay. Zo zorgen we voor een enorme spreiding in Nederland. Dat is heel positief, ook voor Ease2pay. Hoe meer marktondernemers en andere exploitanten op ons platform actief zijn, des te meer vragen er ontstaan vanuit andere gebieden. Als je ons platform in Eindhoven gebruikt en in een andere stad met een andere oplossing moet werken, dat is niet prettig. Zo creëren we als het ware een olievlek.

Veiligheid voorop

Al onze kasten en putten voldoen aan de hoogste veiligheidseisen, dat vinden we van cruciaal belang. Storingen zijn vervelend, maar het gaat hier ook om elektriciteit. Stel je voor dat er iemand geëlektrocuteerd wordt, dat is je ergste nachtmerrie. De contactdozen in onze stroomvoorzieningen zijn dan ook volledig waterdicht en zijn minimaal IP44 geclassificeerd (waterdichtheidsnormering) en voldoen uiteraard aan de NEN 1010, dé laagspanningsnorm voor installaties.

Ondernemers een stap verder brengen

Wij leveren niet alleen stroomvoorzieningen, maar verzamelen ook data. Daarmee kunnen we ondernemers een stap verder brengen. Door data uit het systeem te halen, kunnen we op een gegeven moment zien dat bepaalde apparatuur aan het verslijten is. Neem bijvoorbeeld een bepaalde motor. Als die zo’n 15 jaar oud is en begint te verslijten, dan treedt er vervuiling op. Dat merk je niet alleen doordat de motor warmer wordt, maar dat kunnen wij ook aan de data binnen het platform zien. Dit kunnen we dan terugkoppelen aan de marktkoopman of -vrouw: de performance van je apparatuur gaat achteruit, laat het even nakijken. Zo kun je mensen al waarschuwen voordat er uitval optreedt, en dat is voor iedereen belangrijk, want niets is zo vervelend als uitval van stroom. Bovendien kost een verouderde installatie zo’n ondernemer geld. Door met energiezuiniger apparaten te werken, verdienen ze hun investering in een paar jaar terug. Op die manier kunnen we echt iets extra’s doen, behalve elektrakasten aan- en uitzetten en een rekening sturen. Dat alleen is al heel slim, maar het is natuurlijk mooi als je een stap verder kan zetten en een zodanige bijdrage kunt leveren zodat ondernemers niet stilvallen.

Want to learn more?

Ease2pay levert een slim IoT-activatie- en transactieplatform met een geïntegreerd facturatie- en betalingssysteem.Wil je meer weten over onze slimme diensten en wat ze voor jouw gemeente kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Interesse in de innovatieve boven- en ondergrondse stroomvoorzieningen van Orange Power Systems, in combinatie met het slimme platform van Ease2pay? Neem contact op met Orange Power Systems.

Tot in de volgende nieuwsbrief van Ease2pay.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  First name

  Surname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer
  artikelen

  en_USEN

  Get in touch

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   First name

   Surname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht