Full Stack Developer

De succesvolle organisatie Ease2pay groep is op zoek naar een IT medewerker die met ons gaat werken om ons platform en onze diensten te verbeteren en verder te ontwikkelen!

Ease2pay is de innovatie van nu en de toekomst wat betreft zelf-service transport diensten. De parkeer-app Ease2pay zorgt ervoor dat gebruikers makkelijk en snel parkeerplekken kunnen reserveren en gelijk ervoor betalen. Op deze manier faciliteren wij de energie transitie voor auto's, transport en vrachtwagens: het tijdperk van pinautomaten, kaarten en munten is voorbij. Ease2pay is snel aan het groeien en werkt met vooraanstaande klanten en overheden door heel Europa: van Spitsbergen tot Sevilla. Het team is nu op zoek naar versterkingen om ons te helpen met verder groeien.

Over de functie
Als Full Stack Developer, zul je nieuwe functies bouwen en nieuwe functionaliteiten implementeren, aangezien we continu onze software aan het verbeteren zijn. Je zult net, leesbaar en goed-gesteste code schrijven in NodeJS en Java. Je zult front- en back-end werkzaamheden verrichten. Samengevat, zul je je tijd verdelen tussen ontwerpen, ontwikkelen, testen, toetsen en bugs oplossen.

software-developer-6521720_1920
Full Stack Developer

Full-Stack Developer
32 tot 40 uur - Rotterdam (op afstand werken mogelijk)

Waar is Ease2pay naar op zoek?
Idealiter ben je een ervaren programmeur die ervaring heeft met elektrisch laden. Uiteraard heb je ook een passie voor innovatie en sta je te popelen om bij de dragen aan de groei van de Ease2pay groep. Verder:

  • Ben je in het bezit van een Bachelor of Master diploma
  • Heb je relevante training volbracht in de benodigde vaardigheden, zowel soft als hard skills

Wat biedt Ease2pay?

  • De mogelijkheid om (gedeeltelijk) op afstand te werken in een levendige en ondernemende omgeving, gevestigd op de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam.
  • Uitstekend compensatie pakket afgestemd op jouw benodigdheden

 

Hoe denkt Ease2pay groep er zelf over?

"Werken bij Ease2pay groep is werken in een snel-ontwikkelende omgeving dat ook bijdraagt ook je persoonlijke ontwikkelingen. Het bedrijf wordt geleid door een ervaren en ondernemend team, dat in het verleden op succesvolle wijze self-service innovaties op de market heeft gebracht, bijvoorbeeld Greenwheels. Onderdeel worden van een snel-groeiende 'beurs diamant' in de energie transitie is een unieke mogelijkheid. Ben je iemand met een scherpe visie over de toekomst en de ambitie om echt een verschil te maken in de wereld? Dan is dit het bedrijf voor jou!"

Meer informatie?

Of specifieke vragen? Zoek dan contact met Gillian van Jaaren van BAPAS door te bellen naar 020-7162464 of te mailen naar gillian.vanjaaren@bapas.nl

nl_NLDutch