Service delivery manager

Parkeren zonder pinautomaten, pasjes of munten: Ease2Pay maakt dit mogelijk door heel Europa. Wil jij het gezicht worden van het bedrijf van de toekomst? Grijp je kans en start als Service Delivery Manager!

Ease2pay is dé innovatie van het heden en toekomst op gebeid van self-services rondom vervoer. De parkeerapp Ease2pay zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk en snel een parkeerplek kunnen reserveren en betalen. Op deze manier faciliteren zij de energietransitie voor auto’s, recreatievervoer en vrachtvervoer: de tijd van pinautomaten, passen en muntjes is voorbij. Ease2pay groeit snel en werkt voor toonaangevende klanten en overheden door heel Europa: van Spitsbergen tot Sevilla. Deze ontwikkelingen maken ruimte vrij voor een

Wat ga je doen?
Als Service Delivery Manager ben jij het gezicht van Ease2Pay richting de klant. Jouw einddoel? De kwaliteit van het proces waarborgen. Je brengt structuur in de wensen en problematiek van klanten door de ondersteunende ICT middelen optimaal te benutten. Afgesproken SLA’s houd je scherp in de gaten en je blijft altijd kritisch naar het proces kijken.

pexels-rodnae-productions-8293744

Service delivery manager

Service delivery manager
32 tot 40 uur – Rotterdam

Je wordt verantwoordelijk voor het uitbreiden van innovatieve oplossingen AanUit.Net, Walstroom, Marktstroom en Book&Park in de Nederlandse en Belgische non-profit markt. Je begeleidt de onboarding van nieuwe klanten, maar benut ook cross-selling ­en up-selling mogelijkheden.

Jij bent/hebt..

  • Ervaring met commerciële verantwoordelijkheid voor diensten in een ICT omgeving en je kan zelf naadloos overweg met ICT systemen
  • Een bachelor op hbo niveau (of hoger)
  • Minimaal vier jaar ervaring in een Commerciële rol als bijvoorbeeld Accountmanager of Service Delivery Manager

Wat stelt Ease2pay daar tegenover?

Binnen de rol schakel je dagelijks met de directie en sta je aan het roer om groei te realiseren. Yes! Daarnaast ben je verzekerd van:

  • Talloze doorgroeimogelijkheden, op basis van jouw ambitie
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
  • Een flink stuk eigenaarschap in een succesvolle omgeving
  • Goed salaris

Hoe zegt Ease2Pay het zelf?

“Werken bij Ease2Pay is werken in een groeiende omgeving die wil dat jij als persoon ook meegroeit. Het bedrijf wordt geleid door een ervaren en ondernemend team, dat in het verleden al succesvol self service innovaties naar de markt heeft gebracht (bijvoorbeeld Greenwheels). Onderdeel worden van een snelgroeiende ‘beurs parel’ in de energietransitie is een unieke kans. Ben jij iemand met een scherpe toekomstvisie en de ambitie om écht indruk te maken? Dan is dit het bedrijf voor jou!”

Specifieke vragen? Neem contact op met Gillian van Jaaren van BAPAS Arbeidspsychologen op 020-7162464 of gillian.vanjaaren@bapas.nl

Je cv en brief met motivatie zijn welkom bij BAPAS Recruitment.

en_USEnglish