Fijne feestdagen en een heel mooi, succesvol en vooral gezond 2022!

Datum

2021 was wederom een merkwaardig jaar, maar gelukkig hebben we genoeg zakelijke lichtpuntjes meegemaakt. Zo begonnen we het jaar met champagne en was ook het recente voornemen van Involtum en Ease2pay om Involtum te laten opgaan in Ease2pay, een aan de Euronext genoteerd beursfonds, reden voor een feestje. AanUit.net is inmiddels ook in België een doorslaand succes, de slimme Puccini-walstroomkast en de laadpalen voor elektrisch varen in de grachten veroveren Amsterdam en de marktkooplui door heel Nederland zijn enthousiast over Marktstroom. Wij gaan genieten van de de feestdagen en hebben nu al zin in het nieuwe jaar!

Wij wensen alle klanten en andere relaties fijne feestdagen en een heel mooi, succesvol en vooral gezond 2022!

Meer
artikelen

de_DEDeutsch