Selfservice voor vrachtvervoer

Ben je beheerder van een truckstop of parkeerterrein en wil je meer gemak, tijd en overzicht? In de app activeren vrachtwagenchauffeurs zelf stroom voor het koelen en laden van hun truck.

Wat is Ease2pay NomadPower

Als beheerder heb je altijd inzicht in wie de faciliteiten gebruikt en wie heeft betaald. Wij verzenden de facturen naar gebruikers én zorgen ervoor dat je het geld ontvangt. Chauffeurs met vragen over de app kunnen terecht bij onze klantenservice, zodat jij meer tijd overhoudt om je locatie optimaal te beheren.

De Voordelen

Goedkoper dan diesel.
Bespaar tijd met een automatische en digitale administratie.
Snel en eenvoudig gebruik van de app.

Het team van Ease2pay NomadPower verzorgt de klantenservice.

Ervaar het gemak van Ease2pay NomadPower voor jouw truckstop

Zo werkt Ease2pay NomadPower voor gebruikers

Stap 1: Aanmelden

De gebruiker meldt zich gratis aan op de website of via de Ease2pay NomadPower app. Hierna kan gebruik worden gemaakt van onze diensten tegen de lokale tarieven.

Stap 2: Aan

Aangekomen bij de parkeerplaats, kan de gebruiker stroom activeren. Wij maken de Ease2pay NomadPower-punten zichtbaar door onze logo’s en het bijbehorende vijfcijferige nummer. Met dit nummer kan de faciliteit worden geactiveerd.

Stap 3: Uit

De gebruiker zet de faciliteit zelf uit in de app. De rekening wordt automatisch aan het begin van de volgende maand gemaild en wij zorgen ervoor dat het bedrag op jouw rekening terechtkomt.

Zo werkt Ease2pay NomadPower voor beheerders

Stap 1: 
Aanmelden

Als je je wilt aansluiten bij Ease2pay NomadPower dan sturen wij een passend contract en de inloggegevens van ons portaal. De stroomkasten neem je af bij onze partner Seijsener. Hierna start je direct met NomadPower.

Stap 2: 
Extra opties

Via het portaal heb je de mogelijkheid om codes naar gebruikers te sturen voor verschillende doeleinden, zoals wifi, toegangshekken en sanitaire voorzieningen.

Stap 3: 
Overzicht en inzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het gebruik van bezoekers. Dit geldt zowel voor het historische als actuele gebruik.

Stap 4: 
Inkomsten

De administratie wordt verzorgd door Ease2pay NomadPower. Aan het einde van iedere maand sturen wij de via Ease2pay NomadPower gegenereerde inkomsten.

Jouw diensten omzetten in een selfservice oplossing?

nl_NLNL