Icon_AanUit_200px
Icon_AanUit_200px

AanUit

Activeer en betaal stroom, water en verblijf voor je boot of camper

Aanmeren met jouw plezierboot in de jachthaven of zoek je een fijne camperplaats? Met de AanUit app van Ease2pay activeer en betaal je eenvoudig stroom, water en jouw verblijf. Meld je gratis aan en maak direct gebruik van onze app.

Bekijk in de app meer dan 50 AanUit locaties door heel Nederland.

Activeer stroom, water en de ligplaats voor jouw plezierboot met één druk op de knop. Zonder tussenkomst van een havenmeester of gemeente.

De app houdt alle actieve diensten bij. Zo zie je precies hoeveel stroom is geleverd en hoeveel water je hebt verbruikt.

Ease2pay AanUit is 24 uur per dag beschikbaar, heel het jaar door.

Download de app voor Android en iOS.

Geniet van de voordelen van AanUit

Activeer stroom, water en de ligplaats voor jouw boot of camper met één druk op de knop

Bekijk je water- en stroomverbruik in de app
Betaal online, geen gedoe met muntjes en pasjes

Betaal enkel wat je verbruikt

Ontvang je facturen op de mail en via de app

Ease2pay AanUit is speciaal ontwikkeld voor wanneer je gaat varen met jouw plezierboot. In meer dan 50 jachthavens in Nederland kan je met onze handige app stroom, water en een ligplaats activeren en betalen.

Slimme meters houden het verbruik nauwkeurig bij. Deze statistieken vind je terug in de app. Op basis van deze gegevens ontvang je een maandelijkse factuur. Je betaalt dus alleen voor wat je hebt verbruikt.

Ervaar het gemak van AanUit

AanUit altijd bij de hand

Ease2pay AanUit is beschikbaar in diverse jachthavens een camperplaatsen door heel Nederland. Zet je locatie aan in de app en zie waar het dichtstbijzijnde AanUit-punt is. 

Diverse locaties
Bij aankomst op de camperplaats of in de haven kiest de app automatisch het Ease2pay AanUit-punt dat het dichtst bij je in de buurt ligt. Je kan het AanUit-punt handmatig wijzigen als je informatie wil over een andere locatie.

Bekijk het verbruik
De app houdt alle actieve diensten bij. Zo zie je precies hoeveel stroom is geleverd en hoeveel water je hebt verbruikt.

Download de app via de onderstaande knoppen of QR code (ook geschikt voor tablets)

Installeer AanUit binnen 1 minuut

Download de app en gebruik je mobiel om snel en betrouwbaar stroom, water en een ligplaats te activeren en betalen. 

Scan de QR code en download de app en gebruik je mobiel om snel en betrouwbaar stroom, water en een ligplaats te activeren en betalen. 

QR AanUit App Store

Voor Apple iOS

AanUit Google Play store

Voor Android

nl_NLNL