Involtum en Ease2pay, hoe staat het ermee?

Datum

Eind 2021 mochten we het eindelijk wereldkundig maken: het team van Involtum gaat op in Ease2pay, een aan de Euronext genoteerd beursfonds. Inmiddels begint de nieuwe situatie vorm te krijgen. In deze blog vertelt Maarten Hektor, mede-oprichter van Involtum, wat er speelt en waar het team zich mee bezighoudt.

Verhuizing Involtum een feit

Op 10 maart was de laatste werkdag dat Involtum aan het Hofplein te vinden was. Inmiddels zijn we verhuisd naar het ‘thuisadres’ van Ease2pay in het Erasmus Enterprise-gebouw aan de Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam. Hoewel werken op afstand, zeker voor een bedrijf als het onze, prima mogelijk is, werkt het toch beter om één gezamenlijk onderkomen te hebben.

Zoeken naar talent

Doordat we zijn opgegaan kunnen we sneller aan de slag met onze ambitieuze groeiambities. We zijn dan ook hard op zoek naar nieuw talent. We willen richting gemeenten onze dienstverlening verder aanscherpen, maar ook stappen zetten richting het buitenland. Dankzij het mobiele betaalplatform van Ease2pay kunnen we onze bestaande IoT-diensten sneller laten groeien, maar we zetten ook in op nieuwe diensten, zoals straatparkeren voor personenauto’s en parkeergarages. Om dat alles waar te maken, daar zijn mensen voor nodig.

Weinig veranderingen voor klanten en eindgebruikers

Involtum als naam bestaat straks niet meer, we gaan alles onder de naam Ease2pay doen. Onze bestaande klanten gaan daar niets van merken, hooguit zien ze een andere naam op het – digitale – briefpapier en er komt op den duur een nieuwe corporate website. De paar kleine wijzigingen die er komen, daarover zullen ze goed worden geïnformeerd. Ook op de eindgebruikers heeft het weinig effect, onze merken zoals AanUit.net, Walstroom, Marktstroom en NomadPower blijven gewoon bestaan.

Efficiencyslag en nieuwe uitdagingen voor medewerkers

Voor onze medewerkers brengt deze stap natuurlijk wel de nodige veranderingen met zich mee. Vooral in positieve zin. Alle Involtum medewerkers gaan integraal mee naar de Ease2pay organisatie, en we zullen één gezamenlijk team gaan vormen. Alle ondersteunende diensten die we door onze samenvoeging dubbel hebben – de eigen IT-organisatie, operations en de back-office – worden samengevoegd, wat zorgt voor een mooie efficiencyslag. Bovendien brengt deze groei mooie nieuwe uitdagingen voor onze medewerkers met zich mee, die ze natuurlijk met open armen ontvangen.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de diensten van Involtum of over de diensten van Ease2pay? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Tot in de volgende nieuwsbrief van Ease2pay.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  nl_NLNL

  Neem contact op

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Voornaam

   Achternaam

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht