Involtum groeit naar de beurs

shutterstock_1027543651-1

Datum

Involtum en Ease2Pay hebben aangekondigd voornemens te zijn Involtum te laten opgaan in Ease2Pay, een aan de Euronext genoteerd beursfonds. Daartoe is eind november een overeenkomst getekend. Het management van Involtum is heel enthousiast over deze nieuwe stap. Involtum gaat als geheel over naar Ease2Pay. Alle medewerkers en het management blijven aan boord en de ‘winkel’ blijft open.

Uitbreiding

Niet alleen blijven we gewoon ‘doordraaien’, we gaan zelfs flink uitbreiden de komende jaren. Als Involtum/Ease2Pay gaan we verder inzetten op groei van onze duurzame schakel- en betaaldiensten als AanUit.net, Walstroom, Marktstroom en NomadPower. Daarnaast worden nieuwe diensten aangeboden, zoals straatparkeren voor personenauto’s en parkeergarages waar Ease2Pay actief in is. Vanzelfsprekend kunnen de klanten van Involtum ongewijzigd gebruik blijven maken van onze diensten en de uitbreiding van het dienstenpakket.

Nieuw jaar, extra ambitie

In 2022 willen we ook gezamenlijk inzetten op groei in binnen- en buitenland. Inmiddels merken we dat onze diensten die in Nederland succesvol zijn, ook voorzien in een behoefte in het buitenland. Zo zijn we in Europa al actief van Spitsbergen tot Sevilla. Gelukkig blijft Nederland onze thuismarkt en zien we steeds meer gemeenten onze diensten omarmen en groeien de Aanuit.net, Walstroom, Marktstroom en NomadPower labels hard.

Maarten Hektor, mede-oprichter van Involtum: “Ease2Pay is zeer complementair aan Involtum. Ease2Pay voegt een complete reserveerdienstverlening rondom personenauto’s toe aan het portfolio van diensten. Daarnaast is Ease2Pay een specialist in betaaldienstverlening. Dit maakt het afrekenen nog betrouwbaarder en eenvoudiger. We zijn zeer trots dat twee duurzame Rotterdamse bedrijven de krachten bundelen om zo de energietransitie van personenauto’s tot vrachtwagens en van jachten tot zeeschepen te versnellen.”

Over Ease2pay N.V.

Ease2pay is een innovatieve betalingsdienstaanbieder die elektronisch betalen goedkoper maakt voor zowel consumenten als retailers. Het eigen mobiele betalings- en loyaliteitsplatform van Ease2pay verandert elke smartphone in een veilige pinterminal via een app waarmee consumenten kunnen bestellen, betalen en sparen met hun smartphones. Hierdoor zijn point-of-sale-apparatuur zoals betaalautomaten niet meer nodig. Ease2pay is genoteerd aan de Euronext in Amsterdam, onder het symbool EAS2P. Lees meer op www.Ease2pay.com.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de diensten van Ease2Pay? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  nl_NLNL

  Neem contact op

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Voornaam

   Achternaam

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht