‘Hier heb je zoveel meer bewegingsruimte dan bij grote bedrijven’

‘Hier heb je zoveel meer bewegingsruimte'

Datum

Begin september kwam Lasse l’Istelle – in het laatste jaar van zijn master Strategy Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam – in dienst bij Ease2pay. Als customer care manager stuurt hij het customersupportteam aan en werkt hij aan het voortdurend verbeteren van het customersupportproces.  In deze blog vertelt Lasse wat hem zo aantrekt bij Ease2pay.

Master Strategy Economics

Ik ben begin september begonnen bij Ease2pay als customer care manager. Ik ben ook nog bezig met mijn master Strategy Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, die hoop ik volgend jaar af te ronden. Voor ik bij Ease2pay begon, liep ik stage bij Unilever, bij het customerdevelopmentteam van foods. Daar hield ik me bezig met het beheer van promoties, ik hielp met het creëren van businessupdates en ben een aantal keer mee geweest naar klanten. Dat was een mooie ervaring.

Klantreis in kaart brengen

Als customer care manager ben ik eindverantwoordelijk voor de customer-care van Ease2pay. Ik stuur het customersupportteam aan, maar zoek ook naar manieren om ons customersupportproces te verbeteren en om de klantreis helder te krijgen. Waar zijn precies alle touchpoints en hoe kunnen we onze klanten nog beter en sneller helpen, dat soort vraagstukken.

Scale-up

Eerder heb ik bij Coolblue ervaring opgedaan op de afdeling customersupport. Net als Unilever is ook Coolblue een megabedrijf. Wat ik heel leuk vind, is dat Ease2pay een scale-up is, hier heb je zoveel meer bewegingsruimte dan bij grote bedrijven. Hier groei je echt mee met het bedrijf. Als ik het goed doe, kan ik echt mijn stempel drukken op de customersupport van Ease2pay. We werken met een jong team van voornamelijk studenten, dat geeft ook een bepaalde dynamiek. En het is natuurlijk mooi om te zien hoe de teams van Involtum en Ease2pay naar elkaar toe groeien.

Positieve verhalen

Ik had al eerder gesolliciteerd bij Ease2pay. Niet alleen omdat hun slimme IoT-activatie- en transactieplatform zo interessant is, maar ook omdat ik via collega-studenten veel positieve verhalen hoorde. Ease2pay is misschien niet heel bekend, maar als je kijkt wat ze doen, dat is echt gaaf. Om in een bedrijf dat zo aan het groeien is, aan de slag te gaan, dat zag ik wel zitten.

In contact met klanten

Ik hoop dat ik over tien jaar nog steeds een positie heb waarin ik een team mag leiden. Samen een product verkopen waar je honderd procent achterstaat, in contact staan met klanten, daar hou ik van. Waar ik precies heenga, dat zal volgend jaar wel duidelijker worden, als ik ben afgestudeerd.

Slotstuk

Als ik niet werk, breng ik veel tijd door bij Skadi, de Rotterdamse studentenroeivereniging. Ik heb veel evenementen voor Skadi georganiseerd, maar mijn slotstuk zit eraan te komen. In het lustrumjaar van Skadi houden we een beachfestival voor 1.500 tot 2.000 mensen, dat mag ik voor de vierde keer als eindverantwoordelijke organiseren. Daarna ga ik me uitschrijven. Maar vervelen zal ik me niet, ik heb een leuke vriendin, hou van hardlopen, muziek… en mijn werk, natuurlijk!

Meer weten?

Ease2pay levert een slim IoT-activatie- en transactieplatform met een geïntegreerd facturatie- en betalingssysteem.Wil je meer weten over YoreON of over een van onze andere slimme diensten en hoe ze jou het leven gemakkelijker maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Tot in de volgende nieuwsbrief van Ease2pay.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  nl_NLNL

  Neem contact op

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Voornaam

   Achternaam

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht