‘Cloudbased deeloplossingen zoals die van Ease2pay zijn de toekomst’

‘Cloudbased deeloplossingen zijn de toekomst'

Datum

Fauve Smits combineert haar master Marketing Management met een parttime baan als social media manager bij Ease2pay. In deze blog vertelt ze wat werken bij Ease2pay leuk maakt, waarom zij denkt dat onze IoT-oplossingen de toekomst zijn en wat ze doet naast haar studie en werk.

Online en offline marketing

Ik heb in 2021 al even voor Ease2pay gewerkt als support- en marketingmedewerker. Na vier maanden ben ik stage gaan lopen bij MOJO Concerts en daarna ben ik gaan reizen. Toen ik terugkwam, ben ik begonnen met mijn master Marketing Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Ik zocht een baan naast mijn studie en heb toen opnieuw contact opgenomen met Jan Borghuis, de directeur, over de marketingmogelijkheden binnen Ease2pay. Hij bood mij een parttime baan aan als social media manager. De ideale combinatie met mijn studie. Laat je trouwens niet misleiden door mijn functienaam. In de praktijk hou ik me – samen met Lars de Vries, senior marketeer – bezig met alle online en offline marketingactiviteiten van Ease2pay: van website tot flyers, van video’s tot sociale media. Ik leer enorm veel bij Ease2pay. Het is een dynamische omgeving, de ontwikkelingen gaan razendsnel en we groeien lekker.

Veel jonge collega’s

Ease2pay is een leuke werkgever. Sinds Involtum is opgegaan in het team van Ease2pay, is de club ook groter geworden. Dat zorgt voor nog meer gezelligheid op kantoor. Bij dit bedrijf werken relatief veel jonge mensen die hun studie combineren met werk. Iedereen op kantoor is supergezellig, al het is ook fijn om met veel leeftijdsgenoten te werken. Daarbij zit het kantoor van Ease2pay in het Erasmus Enterprise-gebouw, op de campus van de Erasmus Universiteit. Ideaal!

Online regelen is de toekomst

Cloudbased deeloplossingen zoals die van Ease2pay zijn de toekomst. We betalen allemaal al met onze telefoon en we gaan steeds meer online regelen. Geld – virtueel of fysiek – in een parkeermeter doen, dat is al niet meer van deze tijd. Je lig- of stageld online betalen in plaats van bij de havenmeester of campingbeheerder, dat is toch veel makkelijker? Dan kunnen die havenmeesters en campingbeheerders zich met leukere dingen bezighouden. Ik spreek niet zo vaak meer klanten als toen ik op de supportdesk werkte, maar de mensen die ik spreek zijn dik tevreden.

Evenementenbranche

Als ik niet aan het werk of aan het studeren ben, breng ik graag tijd door met vrienden. Zo zijn we eind maart met veertig vrienden van de studentenroeivereniging een weekje naar Les Deux Alpes geweest. Ik ben gek op muziek en schrijf artikelen voor het Festileaks Festival Forum over het laatste festivalnieuws. In m’n vrije tijd vind je me dan ook vaak op concerten van artiesten waar ik maar drie liedjes van ken, om vervolgens weg te gaan als de grootste fan. In de zomer ben ik standaard te vinden op Down the Rabbit Hole en Lowlands. De hele evenementenbranche trekt mij enorm. Ik heb het hartstikke naar m’n zin bij Ease2pay, maar als ik er even op los mag dromen, dan zie ik mezelf over een jaar of vijf wel in een marketingrol in de evenementenbranche.

Ook werken bij een leuke tech scale-up?

Wil je werken in een jonge, dynamische omgeving en bijdragen aan de energietransitie? Dan is Ease2pay misschien wel de perfecte werkplek voor jou. Neem snel contact met ons op.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  nl_NLNL

  Neem contact op

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Voornaam

   Achternaam

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht