Slimmer de zomer door met deze vier opties van AanUit.net

In deze blog delen we vier slimme oplossingen die AanUit.net biedt voor jachthavens, campings en camperplaatsen.

Datum

Het seizoen is in volle gang en jachthavens en camperterreinen hebben weer te maken met verschillende uitdagingen. Gelukkig kun je met AanUit.net deze problemen eenvoudig oplossen. In deze blog delen we vier slimme oplossingen die AanUit.net biedt voor jachthavens, campings en camperplaatsen.

1. Geen gedoe met pasjes, muntjes of borg

Met AanUit.net behoren pasjes, muntjes en borg tot het verleden. Je gasten kunnen eenvoudig betalen voor stroom, water, sta- en liggeld, douches, wasmachines en meer met behulp van de app. Dit zorgt voor een naadloze en probleemloze ervaring voor zowel gasten als locatie-exploitanten. Doordat alles via de app wordt geregeld, hoeven gasten zich geen zorgen meer te maken over het kwijtraken van pasjes of muntjes. Alles wat ze nodig hebben, is hun smartphone. Dit zorgt voor meer gemak en gemoedsrust tijdens het verblijf op de locatie.

2. Kostenbesparing zonder havenmeester of campingbeheerder

Dankzij AanUit.net is het niet langer nodig 24/7 een havenmeester of campingbeheerder op locatie te hebben. Gasten kunnen zelfstandig het terrein op zolang ze betalen. Door het gebruik van pincodes kunnen onbevoegde bezoekers buiten worden gehouden, waardoor de veiligheid wordt verhoogd en kosten worden bespaard.

3. Makkelijke communicatie met gasten

Met AanUit.net kunnen locatie-exploitanten gemakkelijk communiceren met hun gasten. Ze kunnen belangrijke informatie delen, zoals het wifi-wachtwoord en speciale pincodes voor toegang tot faciliteiten. Dit zorgt voor een vlotte en efficiënte communicatie met de gasten, zonder gedoe met fysieke communicatiemiddelen.

4. Flexibele tarieven voor vaste ligplaatsen

AanUit.net biedt de mogelijkheid om andere tarieven in te stellen voor vaste liggers. Dit stelt locatie-exploitanten in staat om maatwerkoplossingen te bieden en verschillende tarieven te hanteren op basis van de behoeften van hun gasten. Op deze manier kunnen ze loyaliteit van vaste gasten belonen en tegelijkertijd nieuwe gasten aantrekken.

AanUit.net, de complete toepassing voor jachthavens, campings en camperplaatsen

AanUit.net is de complete oplossing die voldoet aan alle behoeften van beheerders van jachthavens, campings en camperplaatsen.Met het gemak van betalen via de app en de mogelijkheid om verschillende faciliteiten te bedienen biedt AanUit.net een moderne en efficiënte beheermethode Gasten betalen alleen voor wat ze gebruiken, niets meer, niets minder. En het beste van alles? Gebruikers kunnen zich gratis registreren voor AanUit.net. Dit betekent dat ze direct kunnen profiteren van de vele voordelen en functionaliteiten die de applicatie biedt. Ben je een exploitant van een jachthaven of camperplaats en zoek je een slimme alles-in-één oplossing? AanUit.net is een complete toepassing die voldoet aan al je behoeften. Maak je locatie efficiënter, klantvriendelijker en kostenbesparend met AanUit.net.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van AanUit.net voor jouw locatie? Of ben je op zoek naar een technologische oplossing voor het beheren van één of meerdere stadsdiensten? Neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee. 

Tot de volgende nieuwsbrief van Ease2pay!

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  nl_NLNL

  Neem contact op

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Voornaam

   Achternaam

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht