De toekomst van binnen- en pleziervaart met Ease2pay Walstroom en AanUit

An overhead shot of a sailboat docked in San Diego bay

Datum

De digitale transformatie van de binnen- en pleziervaart is in volle gang en Ease2pay loopt voorop in deze nieuwe ontwikkelingen. Met succes zetten we technologie in om de ervaringen van schippers, booteigenaren en beheerders van havens te verbeteren.

Ease2pay: diensten stroomlijnen met technologie 

Ease2pay maakt deel uit van een digitale revolutie om diensten op een eenvoudige en efficiënte manier aan te bieden. Selfservice dankzij slimme technologie staat hierbij centraal. Met een portfolio aan merken die zich richten op verschillende sectoren, heeft Ease2pay de ervaring van gebruikers, waaronder schippers en booteigenaren, getransformeerd met eenvoudige apps. Dat geldt ook voor de beheerders van de diensten, zij beschikken over dashboards die snel overzicht geven. Door deze ontwikkeling hoeven zij minder administratieve handelingen te verrichten en houden ze meer tijd over voor het verbeteren van de bezoekerservaring. 

Ease2pay Walstroom: Het stroomnet van Europa’s waterwegen 

Ease2pay Walstroom maakt het mogelijk om walstroom te regelen voor schepen. Al meer dan 6.000 binnenvaartschippers hebben van deze dienst gebruikgemaakt. Ease2pay Walstroom is op weg om de standaard te worden voor het regelen van stroom- en waterpunten in heel Europa. Ease2pay Walstroom maakt het gebruik van dieselaggregaten overbodig. Hierdoor hebben schippers en hun omgeving geen last meer van vervuilende fijnstoffen en geluidsoverlast. Van diesel naar schone stroom, een milieubewuster alternatief! 

Ease2pay AanUit: het vereenvoudigen van bootdiensten

Ease2pay AanUit maakt het mogelijk om stroom, water en verblijf voor je boot (of camper) 24/7 zelf te activeren en te betalen. Met de AanUit-app, die op meer dan 100 locaties in Nederland beschikbaar is, wordt het beheer van deze diensten kinderlijk eenvoudig. Bezoekers kiezen via de app van welke diensten zij gebruik willen maken. Geen rijen meer bij de aanmeldbalie, geen gedoe met muntje of pasjes. Alles wordt handig geregeld in de app. Beheerders krijgen een digitaal overzicht van handige statistieken, zoals betalingen, aantal bezoekers en stroomverbruik. 

De toekomst van binnen- en pleziervaart 

De industrie blijft zich ontwikkelen en de merken van Ease2pay passen zich daar snel op aan. Met de toenemende digitalisering in de scheepvaart, zien we een toekomst voor ons waarin het beheer van diensten voor schepen nog efficiënter wordt ingericht. Onze merken, zoals Ease2pay Walstroom en AanUit, leiden deze veranderingen en helpen om milieubewuster varen heel makkelijk te maken.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  nl_NLNL

  Neem contact op

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Voornaam

   Achternaam

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht