Selfservice op markten

Ben je marktmeester of beleidsmedewerker en wil je meer gemak, tijd en overzicht? In onze Marktstroom app regelen marktlieden snel en eenvoudig water en stroom.

Wat is Ease2pay Marktstroom

Als beheerder heb je altijd inzicht in wie de faciliteiten gebruikt en wie heeft betaald. Wij verzenden de facturen naar gebruikers én zorgen ervoor dat je het geld ontvangt. Klanten kunnen terecht bij onze klantenservice met al hun vragen over de app, zodat jij meer tijd hebt om je locatie optimaal te beheren.

De Voordelen

Bespaar tijd en geld met een automatische online administratie.

Onze stroomkasten zijn het duurzame alternatief voor dieselaggregaten waardoor er een einde komt aan geluids- en stankoverlast.
De app is zeer gebruiksvriendelijk.
Reken individueel af per gebruiker.

Het team van Ease2pay Marktstroom verzorgt de klantenservice.

Voor meer informatie over marktstroom, hebben wij een whitepaper beschikbaar:

Zero-emissiezones in steden en de impact op de markthandel: Uitdagingen en kansen voor de ambulante handel

Ervaar het gemak van Ease2pay Marktstroom voor jouw marktkraam of evenement

Zo werkt Ease2pay Marktstroom voor gebruikers

Stap 1: Aanmelden

De gebruiker meldt zich gratis aan op de website of via de Marktstroom app. Hierna kan gebruik worden gemaakt van onze diensten tegen de lokale tarieven.

Stap 2: Activeren

Aangekomen op de markt, kan de gebruiker stroom en water activeren. De Ease2pay Marktstroom-punten zijn herkenbaar door onze logo’s en het bijbehorende vijfcijferige nummer. Met dit nummer kan de faciliteit worden geactiveerd.

Stap 3: Uitzetten

De gebruiker zet de faciliteit zelf uit in de app. De rekening wordt automatisch aan het begin van de volgende maand gemaild en wij zorgen ervoor dat het geld op jouw rekening terechtkomt.

Zo werkt Ease2pay Marktstroom voor beheerders

Stap 1: 
Aanmelden

Als je je wilt aansluiten bij Ease2pay Marktstroom dan sturen wij een passend contract en de inloggegevens van ons portaal. De stroomkasten neem je af bij onze partner Seijsener. Hierna start je direct met Ease2pay Marktstroom.

Stap 2: 
Extra opties

Via het portaal heb je de mogelijkheid om codes naar gebruikers te sturen voor verschillende doeleinden, zoals wifi, toegangshekken en sanitaire voorzieningen.

Stap 3: 
Overzicht en inzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het gebruik van bezoekers. Dit geldt zowel voor het historische als actuele gebruik.

Stap 4: 
Inkomsten

De administratie wordt verzorgd door Ease2pay Markstroom. Aan het einde van iedere maand sturen wij de via Ease2pay Marktstroom gegenereerde inkomsten.

Jouw diensten omzetten in een selfservice oplossing?

nl_NLNL