Efficiënte parkeeroplossingen voor gemeenten en garagehouders met Book & Park

Lammermarkt_parking

Datum

Jouw online parkeeroplossing

Stel je voor: een stad waar het verkeer vlot doorstroomt, parkeergarages optimaal benut worden en auto’s niet eindeloos rondjes rijden op zoek naar een parkeerplek. Dit is geen toekomstbeeld, maar de werkelijkheid gecreëerd door Book & Park. Door slimme software te integreren met parkeermanagementsystemen, worden parkeerplaatsen online reserveerbaar. Ben jij garage-exploitant of werkzaam bij een gemeente die parkeergarages in beheer heeft? Ontdek de mogelijkheden van Book & Park voor jouw locatie.

Meer dan alleen parkeren

Met Book & Park draag je niet alleen bij aan eenvoudig parkeren, maar ook aan een veilige en leefbare stad. Door efficiënt gebruik te maken van bestaande parkeergarages, wordt zowel het zoekverkeer als het aantal geparkeerde auto’s op straat verminderd. Daarnaast neemt de CO2-uitstoot in de binnenstad af. Bezoekers kunnen eenvoudig een parkeerplek reserveren via jouw website of app waardoor hun parkeerervaring verbetert.

Hoe werkt Book & Park?

Met een reservering via jouw website of app krijgen bezoekers toegang tot de parkeerfaciliteit via kentekenherkenning of een QR-code. Hiermee heb je direct inzicht in de parkeerbezetting en vergroot je de omzet. Daarnaast profiteer je van affiliate marketing op Prettig Parkeren, een parkeerinformatiewebsite met maandelijks bijna 1,5 miljoen bezoekers.

Veilig & 24/7 beschikbaar

Book & Park, een label van Ease2pay, is opgericht door de succesvolle ondernemers achter Greenwheels. Ease2pay ontwikkelt selfservice platforms zodat diensten 24/7 beschikbaar zijn. Met sterke beveiliging en strikte privacyregels is het systeem veilig en altijd beschikbaar.

Gijs van Lookeren Campagne, mede-oprichter van Ease2pay:
“Wij hebben 20 jaar ervaring met innoveren opgedaan, het blijft leuk om te zien hoe je met parkeerinnovaties de leefbaarheid van steden stap voor stap kan verbeteren.”

Maak parkeerplaatsen online reserveerbaar

In samenwerking met steden zoals Leiden, Rotterdam en Tiel, hebben we al honderden parkeerplekken reserveerbaar gemaakt. Wil jij ook bijdragen aan een leefbare binnenstad en tegelijkertijd je parkeerbeheer optimaliseren? Neem direct contact op.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  Voornaam

  Achternaam

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  nl_NLNL

  Neem contact op

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   Voornaam

   Achternaam

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht