Selfservice voor de binnenvaart & zeehavens

Ben je een beleidsmedewerker of beheerder van een (zee)haven en wil je op tijd aan de wettelijke walstroomverplichting voldoen? Met onze Ease2pay Walstroom app regelen (binnenvaart)schippers gemakkelijk en snel zelf water- en stroomvoorzieningen in jouw haven. Zo wordt bijgedragen aan het verminderen van CO2-uitstoot én het verbeteren van de luchtkwaliteit.

Wat is Ease2pay Walstroom

Europese havens zijn vanaf 2030 verplicht om zogenoemde AFIR-schepen van walstroom te voorzien. AFIR staat voor ‘Alternative Fuels Infrastructure Regulation’. Het gaat om cruiseschepen, passagiersschepen, containerschepen, en gecombineerde passagiers- en vrachtschepen vanaf 5.000 GT.
Als beheerder heb je altijd inzicht in wie de faciliteiten gebruikt en wie heeft betaald. Wij verzenden de facturen naar gebruikers én zorgen ervoor dat je het geld ontvangt. Onze klantenservice staat klaar om alle vragen over de app te beantwoorden, waardoor jij meer tijd hebt om je locatie optimaal te beheren.

Maak nu de overstap van vervuilende dieselaggregaten naar stroom en maak een positieve impact op het milieu en de leefomgeving.

De Voordelen

Bespaar tijd en geld met een automatische digitale administratie.

Geen onnodige uitstoot en geluidshinder dankzij gebruik van stroom.

Snel en eenvoudig gebruik van de app.

Reken individueel af per gebruiker.

Het team van Ease2pay Walstroom verzorgt de klantenservice.

Voor meer informatie over walstroom, hebben wij de volgende whitepapers beschikbaar:

Wetgeving – Stroom aan de kade: aanpassen aan EU-wetten voor duurzame maritieme industrie.

Financieel voordeel – Stroom aan de kade: financiële Perspectieven met walstroom voor (zee)havens

Ervaar het gemak van Ease2pay Walstroom in jouw haven

Zo werkt Ease2pay Walstroom voor gebruikers

Stap 1: Aanmelden

De gebruiker meldt zich gratis aan op de website of via de Ease2pay Walstroom app. Hierna kan door heel Europa gebruik worden gemaakt van onze diensten tegen de lokale tarieven.

Stap 2: Activeren

Aangekomen bij de haven, kan de gebruiker stroom en water activeren. De Ease2pay Walstroom-punten zijn herkenbaar door onze logo’s en het bijbehorende viercijferige nummer. Met dit nummer kan de faciliteit worden geactiveerd.

Stap 3: Uit

De gebruiker zet de faciliteit zelf uit in de app. De rekening wordt automatisch aan het begin van de volgende maand gemaild en wij zorgen ervoor dat het geld op jouw rekening terechtkomt.

Zo werkt Ease2pay Walstroom voor beheerders

Stap 1: 
Aanmelden

Als je je wilt aansluiten bij Ease2pay Walstroom dan sturen wij een passend contract en de inloggegevens van ons portaal. De stroomkasten neem je af bij onze partner Seijsener. Hierna start je direct met Ease2pay Walstroom.

Stap 2: 
Extra opties

Via het portaal heb je de mogelijkheid om codes naar gebruikers te sturen voor verschillende doeleinden, zoals wifi, toegangshekken en sanitaire voorzieningen.

Stap 3: 
Overzicht en inzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het gebruik van bezoekers. Dit geldt zowel voor het historische als actuele gebruik.

Stap 4: 
Inkomsten

De administratie wordt verzorgd door Ease2pay Walstroom. Aan het einde van iedere maand sturen wij de via Ease2pay Walstroom gegenereerde inkomsten.

Jouw diensten omzetten in een selfservice oplossing?

nl_NLNL