Icon_AanUit_200px
Icon_AanUit_200px

NomadPower

Wat NomadPower gebruikers zeggen

Samen op weg naar sustainable wegtransport!

Stil en duurzaam pharma transport

VTS Transport

Internationaal transport bedrijf VTS Transport uit Boxmeer heeft NomadPower als partner gekozen voor het duurzaam koelen tijdens pauzes en overnachtingen.

VTS Transport beschikt over een jong wagenpark met moderne EURO 6 engines voor minimale milieubelasting. Electrisch koelen via NomadPower helpt om uitstoot verder te verlagen en chauffeur een betere nachtrust te geven.

NomadPower heeft ook de goedkeuring van deze chauffeur!

chauffeur
Visbeen-2

Early adapters

Visbeen Transport

Visbeen uit Nieuwe-Tonge is een gebruiker van het eerste uur.

‘Het is in de huidige tijd al vrij moeilijk voor chauffeurs om een parkeer plaats te vinden. Als men dan eindelijk een gevonden heeft dat komt men met een loeiende aggreghator aan, wat tot veel irritaties leidt bij andere chauffeurs. Door gebruik te maken van NomadPower gaat het lawaai flink naar beneden’, aldus logistiek manager Joost Visbeen.

‘Een ander groot voordeel is dat direct inzichtelijk is wat de unit verbruikt heeft en dit koppelen we dan weer terug naar ons TMS systeem’.

Connect and keep warm

Van den Bosch Transport

NomadPower levert niet alleen stroom om ladingen gekoeld te houden, maar ook om te verwarmen.

Van den Bosch Transport gebruikt NomadPower op verschillende locaties in Belgie, Nederland, Duitsland en Engeland om vloeistoffen ook echt vloeibaar te houden door ze te verwarmen. Op deze manier wordt dankzij NomadPower chocolade op de juiste temperatuur gehouden.

Connect and Keep Warm!

img_2479-2
henk-vlot-2

Reefers welkom!

Henk Vlot Transport

Transport van koel containers is een specialistische tak van sport binnen de transport sector. Henk Vlot Transport uit Haalten is een van deze wel bekende specialisten.

Koel containers kunnen makkelijk worden aangesloten op NomadPower met een ‘4-pin naar 5-pin’ adapter. Transport planner Arnold Visser legt uit:

‘Onze koel units op de containers gebruiken een 4-pin stekker, dit is de standaard voor dit type containers, echter de meeste meeste Europese drie fasen stekkers zijn 5-pin. Dit is makkelijk op te lossen door gebruik te maken van een adapter om van 4-pin naar een 5-pin aansluiting te gaan. NomadPower heeft ons hierbij geholpen door aanschaf van de juiste adapters tegen een goede prijs. We gebruiken NomadPower nu vaak tijdens onze ritten in Duitsland’.

Enthousiaste chauffeurs

H Essers

“Terwijl ik met mijn smartphone en kabel sta, zie ik twee chauffeurs al naar me kijken. Op het moment dat ik de kabel inplug, vragen ze wat dit is. Dit is NomadPower.” aldus Johnny Brummans, vrachtwagenchauffeur bij H.Essers Transport. Hij is gebruiker én fan van het eerste uur van NomadPower.

“Het is een super mooi idee. De koeling van je vrachtwagen aan de stroom, terwijl je slaapt. Je plugt in en de elektrische motor draait. Je hoort nu alleen een licht zoemend geluid. Een verschil van dag en nacht. Nu kan ik tenminste rustig slapen. Voorheen draaide de koeling op een dieselmotor en kwam er veel lawaai bij kijken. Van te voren kijk ik op de app welke stroompalen er vrij zijn en daar plan ik mijn pauzes in. Bij aankomst plug ik de kabel in en start via de NomadPower app. Vervolgens heb ik er geen omkijken meer naar. De rekening gaat automatisch naar H.Essers waar men een overzicht heeft door het aangemaakte account.”

h-essers-schwechat-2
winder-logisticskopie

Klein maar slim

Winder Logistics

De meeste klanten van NomadPower gebruiken de standaard rode 5-pin 32A stekker voor krachtstroom naar de koel unit. Maar wat nu als je koel containers vervoert die een 4-pin aansluiting gebruken of met kleinere wagens rijdt met koeling op 220V?

Winder Logistics uit Lithouwen is een goed voorbeeld hiervan. Manager Paulius Eiva zocht contact met ons hierover;

‘Wij willen graag stroom gebruiken voor de koeling van ons pharma transport. Onze moderne floot van kleine vrachtwagens is speciaal ontworpen om snel en flexibel te kunnen leveren aan onze klanten in Europa, echter de koelmachine op onze koel units draaien op 220V. Gelukkig kon NomadPower ons adviseren en snelle en goedkope levering regelen van de juiste adapters. Onze rijders stekkeren nu altijd in bij NomadPower!’

Krachtstroom voor bussen

Rockstar Logistics Ltd

Met het festival seizoen in volle gang zijn dit drukke tijden voor Rockstar Logistics uit Ierland;

‘Wij opereren door heel Europa en rijden van festival naar festival met onze slaapbussen’ aldus Gareth Rees een van de chauffeurs. Toegang tot drie fasen stroom is vaak geen probleem op de festivals zelf, echter zodra we onderweg zijn is het vaak moeilijk een geschikte perkeerplaats te vinden met toegang tot stroom. NomadPower biedt onze deze faciliteiten. We besparen zo veel tijd en geld. Een top idee!’

chauf_stekker_upscaled

Installeer NomadPower binnen 1 minuut

Download de app en gebruik je mobiel om snel en eenvoudig stroom te activeren voor jouw truck en direct af te rekenen.

Scan de QR code en download de app. Gebruik je mobiel om snel en eenvoudig stroom te activeren voor jouw truck en direct af te rekenen.

Nomadpower iOS App store

Voor Apple iOS

NomadPower Google Play

Voor Android

nl_NLNL