Ease2pay_200.png
Icon_OntheGo_200px

On the GO

Hoe het werkt

Hoe werkt parkeren, tanken en reizen met On the GO?

Download de app

Dit doe je via Google Play of de Apple App Store. Hieronder vind je de link of QR code om dat te doen. 

Registreer in de app

Voeg je naam, telefoonnummer en kenteken toe. Vul je wallet met een zelfgekozen bedrag via iDEAL.

Start je parkeer- of tanktransactie

Kies in de app je parkeerplek of tankstation en GO!

Zorgeloos parkeren

On the GO werkt nauw samen met steden en parkeeraanbieders. Na het starten van een parkeersessie via de app wordt automatisch een melding gestuurd naar het handhavingssysteem. Zo weten de parkeerwachters dat je hebt betaald.

Vind je parkeerplek

Selecteer een parkeerplaats op de kaart of zoek op basis van het zonenummer. Controleer altijd of het zonenummer van je parkeerplek overeenkomt met het zonenummer op de kaart.

Stel een eindtijd in

Als je weet tot hoe laat je gaat parkeren dan stel je vooraf de eindtijd van de parkeersessie in, deze eindigt dan automatisch. Je kunt ook kiezen voor parkeren zonder eindtijd. Na het beëindigen van je parkeersessie wordt de eindtijd automatisch aangepast. Je betaalt dus nooit te veel.

Betaal je parkeersessie

Zonenummer gecontroleerd? Eindtijd ingesteld? Klik op ‘Betalen’ en het bedrag wordt gereserveerd in je wallet. Na het beëindigen van je parkeersessie reken je het exacte bedrag af op basis van de werkelijke duur.

Moeiteloos tanken

Mobiel tanken is het nieuwe tanken. Met On the GO kan je snel en moeiteloos tanken bij meer dan 400 tankstations door heel Nederland. Onder andere bij Tango, AVIA, Esso, Tamoil, Total, Texaco en Sneltank tank je mobiel. Iedere dag komen er nieuwe tankstations bij.

Kies je tankstation

Klik op het tank icoon onder in het scherm. Kies het juiste tankstation en druk op ‘Tanken!’

Selecteer het pompnummer

Selecteer het juiste pompnummer en het gewenste bedrag. Druk op ‘Betalen’ en het gekozen bedrag wordt gereserveerd in je wallet. 

Start met tanken

Zodra de betaling is afgerond kun je de smartphone wegleggen en beginnen met tanken. Na het beëindigen van je tanksessie wordt het exact aantal getankte liters automatisch afgerekend.

Voor antwoorden op veelgestelde vragen, klik hier

Installeer On the GO binnen 1 minuut

Download de app en gebruik je mobiel om snel en eenvoudig een parkeeractie te starten of een pomp vrij te geven, te tanken en direct af te rekenen.
Scan de QR code en download de app. Gebruik je mobiel om snel en eenvoudig een parkeeractie te starten of een pomp vrij te geven, te tanken en direct af te rekenen.
QR Appstore On the GO

Voor Apple iOS

QR Playstore On the GO

Voor Android

nl_NLNederlands