Selfservice voor jachthavens en camperplaatsen

Ben je beheerder van een jachthaven of camperplaats en wil je meer gemak en een gebruiksvriendelijk betaalsysteem bieden aan klanten? In de Ease2pay AanUit app kunnen gebruikers zelf hun verblijf, stroom en water activeren en betalen.

Wat is Ease2pay AanUit

Als beheerder heb je met onze jachthaven- en campersoftware altijd inzicht in wie de faciliteiten gebruikt en wie heeft betaald. Wij verzenden de facturen naar appgebruikers én zorgen ervoor dat je het geld ontvangt. Zo wordt de administratie van jouw jachthaven of camperplaats supereenvoudig.

Maak je locatie toekomstbestendig voor elektrische campers en vaartuigen.

De Voordelen

Bespaar tijd en geld met een automatische online administratie, waardoor je tijd overhoudt voor de verbetering van de bezoekerservaring.
Recreanten activeren en betalen faciliteiten eenvoudig in een gebruiksvriendelijke app. Door deze selfservice mogelijkheden kan jouw locatie 24/7 openblijven.
Altijd inzicht in het aantal bezoekers, betalingen en de omzet van stroompunten.
Het team van Ease2pay AanUit verzorgt de klantenservice.

Ervaar het gemak van Ease2pay AanUit in jouw haven of camperplaats

Zo werkt Ease2pay AanUit voor gebruikers

Stap 1: Aanmelden

De gebruiker meldt zich gratis aan op de website of via de Ease2pay AanUit app. Hierna kan door heel Europa gebruik worden gemaakt van onze diensten tegen de lokale tarieven.

Stap 2: Aan

Aangekomen in de jachthaven of op de camperplaats, kan de gebruiker het verblijf, stroom, water of een andere faciliteit activeren. De AanUit-punten zijn herkenbaar aan het AanUit.net logo (zie hieronder) en het bijbehorende vijfcijferige nummer. Met dit nummer kan de faciliteit worden geactiveerd.

logo-aanuit_highres

Stap 3: Uit

De gebruiker zet de faciliteit zelf uit in de app. De rekening wordt automatisch aan het begin van de volgende maand gemaild en wij zorgen ervoor dat het geld op jouw rekening terechtkomt.

Zo werkt Ease2pay AanUit voor beheerders

Stap 1: 
Aanmelden

Als je je wilt aansluiten bij Ease2pay AanUit dan sturen wij een passend contract en de inloggegevens van ons portaal. De stroomkasten neem je af bij onze partner Seijsener. Hierna start je direct met Ease2pay AanUit.

Stap 2: 
Extra opties

Via het portaal heb je de mogelijkheid om codes naar gebruikers te sturen voor verschillende doeleinden, zoals wifi, toegangshekken en sanitaire voorzieningen.

Stap 3: 
Overzicht en inzicht

Krijg eenvoudig inzicht in het gebruik van bezoekers. Dit geldt zowel voor het historische als actuele gebruik.

Stap 4: 
Inkomsten

De administratie wordt verzorgd door Ease2pay AanUit. Aan het einde van iedere maand sturen wij de via Ease2pay AanUit gegenereerde inkomsten.

Jouw diensten omzetten in een selfservice oplossing?

logo-aanuit_highres

is powered by

Ease2pay_200.png
Seijsener-logo-2023
nl_NLNL