Succes van AanUit.net in Vlaanderen

shutterstock_1996345724-1

Datum

Het is inmiddels alweer ruim zeven jaar geleden dat we AanUit.net lanceerden. Niet alleen groeit het aantal havens dat gebruik maakt van AanUit.net gestaag, ook steeds meer camperterreinen zetten onze oplossing om verblijf, stroom en water af te rekenen in. In deze blog vertelt Jan Huijskens, accountmanager bij onze partner Seijsener Rekreatietechniek, over het recente succes van AanUit.net in Vlaanderen.

Overlast

Wildkamperen is in Vlaanderen verboden. Er wordt streng op gecontroleerd en doe je het wel, riskeer je een boete van maximaal 150 euro. Een aantal gemeentes in Vlaanderen zag een paar jaar geleden dat wildkamperen desondanks een grote vlucht nam. De paar kleine onbemande camperplaatsen die er waren, veroorzaakten vooral gedoe. Camperaars lieten hun rommel achter en zorgden daarmee voor overlast voor de omwonenden.

Zo min mogelijk rompslomp

Bij gemeenten ontstond het besef dat er iets moest gebeuren. Als je camperaars laat betalen voor hun verblijf, werp je een drempel op en trek je publiek aan dat wel iets overheeft voor een plek met goede voorzieningen. Gemeentes willen natuurlijk zo min mogelijk rompslomp en omarmen een oplossing als die van AanUit.net, waarmee mensen zelf hun verblijf, stroom, water en zaken als toegang tot de vuilstort kunnen afrekenen.

Meertaligheid belangrijk in België

Belgen zijn nauwkeuriger als het gaat om taal dan Nederlanders. Daar sluiten wij met AanUit.net mooi op aan. Onze app is beschikbaar in het Nederlands én Frans, maar ook in het Engels, Duits en Italiaans. Gebruikers kunnen in veertien talen in hun eigen bankomgeving betalen. Wel zo gemakkelijk.

Geen gebruik, geen kosten en goede service

Er zijn meer voordelen. Zo klaagden veel gemeenten over hoge kosten die ze moesten betalen aan bijvoorbeeld creditcardmaatschappijen voor het afrekenen van locaties. Met AanUit.net betalen ze alleen een percentage per transactie. Als er geen gebruik is, zijn er ook geen kosten. Ook de dienstverlening die AanUit.net biedt, is een belangrijke factor voor gemeenten. Wij combineren hardware en software, en dat ook nog eens vanuit de cloud, waardoor bekabeling overbodig is. Bovendien kan op afstand worden gemonitord wat de status van een installatie is. Op die manier heeft de gemeente er vrijwel geen omkijken naar. En daar wordt iedereen blij van!

Nieuwsgierig?

Wil je eens verder praten over AanUit.net of over een van de andere slimme diensten van Ease2pay? Neem dan Contact met ons op voor meer informatie.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  First name

  Surname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  en_USEN

  Get in touch

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   First name

   Surname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht