Hoe Ease2pay met efficiënte customer support het verschil maakt

Customer support representatives working in call center. People in headset working at laptop in office flat vector illustration. Support service concept for banner, website design or landing web page

Datum

De kracht van customer support kan niet genoeg worden benadrukt, vooral wanneer het aankomt op het creëren van tevreden klanten. In dit blog zoomen we in op hoe Ease2pay deze uitdaging aangaat en hoe we locatie-eigenaren, zoals havenmeesters en camperplaatsbeheerders, ontlasten door customer support taken uit handen te nemen. Dankzij een combinatie van moderne technologie, een toegewijd team en constante verbetering, verzekeren wij dat klanten snelle en heldere antwoorden krijgen. Lees verder voor ons gesprek met Lasse l’Istelle, Customer Care Manager bij Ease2pay.

Altijd scherp op verbetering

Lasse, afgestudeerd in economie en bedrijfseconomie, deed eerder waardevolle ervaring op bij de klantenservice van Coolblue. Zijn expertise werd verder versterkt met een master in strategische economie en een commerciële stage bij Unilever. Een tip van een goede vriend leidde hem naar Ease2pay, waar hij nu een cruciale rol vervult.

Lasse en zijn toegewijde team zetten zich dagelijks in voor optimale customer support. “Wij willen klanten en locatie-eigenaren zo goed mogelijk van dienst zijn. Als er bijvoorbeeld een functie in de app niet goed werkt, benaderen we onze ontwikkelaars om te kijken hoe we dit zo snel mogelijk kunnen verbeteren of oplossen”, aldus Lasse.

De voordelen voor klanten en locatie-eigenaren

In de digitale wereld van vandaag kan de customer support een bedrijf maken of breken. “Het liefst zou ik willen dat onze customer support niet nodig is en dat onze diensten 100% functioneren”, legt Lasse uit. “Maar als klanten toch contact moeten opnemen, zorgen we voor een snelle responstijd en geven we heldere antwoorden. Voor ons is het een prioriteit dat elke klant een goede oplossing krijgt aangeboden voor zijn of haar vraag en dat we elk probleem even serieus beoordelen.”

De optimale customer support heeft ook voordelen voor de locatie-eigenaren. We nemen de customer support namelijk volledig over. “Klanten die bijvoorbeeld vragen hebben over het inloggen, het gebruik van de app of de facturatie, of problemen ervaren op de locatie, kunnen bij ons terecht. Hiermee ontzorgen we de locatie-eigenaren én besparen zij op deze manier een hoop tijd.”

Ease2pay doet het anders

Bij Ease2pay omarmen we technologie om de customer support nog efficiënter te maken. We bieden verschillende contactopties aan: een online systeem waarin mensen hun vragen kunnen insturen, een live chat in de app, een uitgebreide FAQ, of via telefoon of e-mail. “We willen onze klanten keuzevrijheid bieden. Houd je niet van bellen? Geen probleem, dan kan je met ons chatten of mailen”, vertelt Lasse. “Bovendien is ons customer care team goed uitgerust, waardoor onze responstijd snel is. Als je met ons chat, krijg je dezelfde dag nog een reactie. Heb je technische problemen met het activeren van een laadpaal of stroompunt? Dan kunnen we je in de meeste gevallen on the spot helpen.”

Om klanten snel te kunnen helpen, is de juiste kennis van zaken nodig. “Elke customer support medewerker doorloopt een intensief onboarding traject, waardoor klanten zo goed mogelijk geholpen kunnen worden en wij kwaliteit blijven waarborgen.”

Voortdurende verbetering

Het monitoren van klantinteracties speelt ook een cruciale rol in het optimaliseren van de customer support. “We houden elke maand alle clicks in de gaten.” We monitoren welke artikelen in de FAQ het meest worden bekeken en analyseren de feedback van klanten. Hierdoor kunnen we aanpassingen maken en onze customer support continu aanscherpen.” Zo kunnen we altijd inspelen op de behoeften en wensen van klanten.

Wil jij als eigenaar van een locatie ook de vruchten plukken van een goede klantenservice?
Neem vandaag contact op met Ernst-Jan Straver via sales@ease2pay.nl.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  First name

  Surname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer
  artikelen

  en_USEN

  Get in touch

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   First name

   Surname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht