Icon_AanUit_200px

NomadPower

frequently asked questions

Activate power for charging your truck and cooling the load

Veelgestelde vragen

  • Tussen activeren en start levering kan max. 2 minuten tijd zitten
  • Is uw stekker goed aangesloten? (beide zijden)
  • Staat er spanning op de paal? (groen indicatie licht staat aan op de paal)
  • Heeft u zich eerst geregistreerd op de site? Zo niet, dan dient u zich eerst te registreren.
  • Indien u zich wel al had geregistreerd en wil activeren via site of app, dan is het de vraag of u correct bent ingelogd met uw gebruikersnaam en wachtwoord; controleer of u goed bent ingelogd
  • Mocht u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord kwijt zijn, dan kunt u deze via de site opvragen
  • Als u goed bent ingelogd, controleert u dan of u het juiste aansluitnummer heeft doorgegeven (in de app of op uw persoonlijke site is dit zichtbaar)
  • Als u via het telefoonmenu heeft geactiveerd; bel nogmaals om te controleren of u de juiste aansluiting heeft geactiveerd.

Haal de stekker uit de aansluiting van de paal en zorg ervoor dat de kortsluiting wordt verholpen. Schakel hierna de aardlekschakelaar weer in en steek uw stekker weer in de aansluiting.

Na inloggen op de NomadPower website is de historie van uw verbruik af te lezen. Uw verbruik wordt ook afgebeeld op de factuur die u per email wordt toegezonden als u via automatische incasso betaalt.

Er zijn verschillende methodes om een NomadPower stroompunt te activeren:

– U kunt een levering activeren via de website (www.nomadpower.eu)
– U kunt een levering starten via de NomadPower-app op uw mobiele telefoon of tablet (alleen beschikbaar voor iOS of Android toestellen)
– U kunt bellen naar nummer weergegeven op betreffende locatie met het bij ons bekende en door u geregistreerde mobiele nummer

Klanten zonder account (niet aangemeld) kunnen een levering starten met creditcard via de telefoon (nummer op info bord op locatie).

Met de app kan men alleen leveringen starten en stoppen.

De app is beschikbaar voor Apple en Android apparaten.

Voor Windows phones en Blackberry’s bestaat er momenteel geen app. Wel bestaat er een goedwerkende (mobiele) site voor alle apparaten. Als u met uw toestel naar www.nomadpower.eu gaat, komt u op een mobiele website die net zo makkelijk werkt als een app.

Ja, de inloggegevens voor de app en de website zijn gelijk.

Als u niet kunt inloggen dan dient u te controleren of uw inloggegevens correct zijn ingevuld.

Is dit het geval, klik dan op “wachtwoord vergeten”. U krijgt dan een nieuw wachtwoord toegestuurd, waarmee u vervolgens opnieuw kunt inloggen.

De NomadPower stroompunten kunnen er verschiilend uitzien, maar al onze NomadPower aansluitingen zijn geschikt dezelfde rode 400V 32A 5-pin stekkers. Dit is de Europese standaard aansluiting voor drie fase stroom en deze wordt ook gebruikt op de koelmotor.

Bij de meeste locaties is het voldoende om simpelweg uw kabel in te stekkeren bij de NomadPower aansluiting. Echter in Duitsland zijn er locaties waar de stekker moet worden vergrendeld door de stekker 90 graden met de klok mee te draaien. U hoort een klik als deze is vergrendeld en het groene licht gaat branden bij het betreffende stroompunt.

Mocht u gebruik maken van een kleinere koelmotor op 220V danwel een 4-pin aansluiting gebruiken voor reefer containers dan heeft u een adapter nodig. Wij kunnen deze adapters voor u leveren. Neemt u dan contact op via sales@ease2pay.nl

Het 5-cijferig connectornummer oftewel NomadPower stroompunt vindt u op de NomadPower zuil op locatie.

Vergeten om stroom uit te zetten? Geen probleem, de stroomsessie stopt automatisch na twee uur geen stroom verbruik.

In uw mijn omgeving (na inloggen) kunt u uw instellingen aanpassen.

U kunt 1 connector tegelijkertijd gebruiken als chauffeur. Bent u van de planningsafdeling of eigenaar dan kunt u meerdere leveringen tegelijk aanzetten.

Download & install NomadPower now within 1 minute

Download de app. Gebruik je mobiel om snel en betrouwbaar stroom voor je koeltruck te activeren. Met deze handige app bespaar je tijd en gedoe en heb je eenvoudig inzicht in het stroomverbruik van jouw vrachtwagen.

Scan de QR code en download de app. Gebruik je mobiel om snel en betrouwbaar stroom voor je koeltruck te activeren. Met deze handige app bespaar je tijd en gedoe en heb je eenvoudig inzicht in het stroomverbruik van jouw vrachtwagen.

QR Nomadpower iOS App store

For Apple iOS

QR NomadPower Google Play

For Android

en_USEN