Het team achter de apps van Ease2pay: Nalta

Het team achter de apps van Ease2pay: Nalta

Datum

De diensten van Ease2pay zijn dagelijks goed voor duizenden transacties. Dat vraagt om een slim schakel- en transactieplatform en goed doordachte apps. In deze blog vertellen Mike Veldhuis en Geert Merkelbach van Nalta, de makers van onze apps, over hun business en de jarenlange samenwerking met Ease2pay.

Integration bliss

Mike: ‘Het dienstenportfolio van Nalta is heel breed, maar feitelijk draait het allemaal om drie pijlers: (cloud)infrastructuur, data-integratie en softwareontwikkeling. Waarbij data-integratie de verbindende factor is in de oplossingen van onze klanten, het is de enabler van ecosystemen. Als er iets belangrijk is voor organisaties vandaag de dag, dan is dat hoe ze de meeste waarde kunnen halen uit hun data. Dat doe je door applicaties en processen met elkaar te verbinden. Daarmee helpen wij organisaties graag. De integration bliss, noemen wij dat ook wel.’

Jarenlange samenwerking

Geert: ‘Voor Ease2pay focussen we ons op het ontwikkelen van apps en een stuk webdevelopment. Onze samenwerking vindt z’n oorsprong een jaar of acht geleden. Appontwikkeling stond nog in de kinderschoenen toen wij begonnen met de ontwikkeling van de Walstroom-app. Het basisplatform, dat Ease2pay ontwikkelde in samenwerking met Technolution, was er al toen wij in beeld kwamen. Daarin zitten generieke functionaliteiten die Ease2pay voor verschillende van hun diensten inzet. Daar moesten wij de frontend op aan zien te sluiten. Ik denk dat dat heel goed gelukt is.’

Schakel- en transactieplatform

‘Als je het helemaal plat slaat is het een schakel- en transactieplatform dat je voor van alles kunt inzetten’, vervolgt Geert. ‘Zo kun je met de app stroom en water activeren, maar je kunt natuurlijk net zo goed iets anders activeren. Uiteindelijk gaat het erom dat je een signaaltje stuurt naar een apparaat, of dat nou een waterkraan, een wasmachine, een slagboom of een brug is, dat maakt niet uit. Als er maar iets geschakeld kan worden. Daar komt ook weer die data-integratie bij kijken. Wij koppelen de betalingsterminal met de backend, waar de verdere afhandeling naar het betreffende apparaat wordt gedaan.’

De smartphone als afstandsbediening

‘Ons deel is het deel waar de eindgebruiker mee communiceert’, concludeert Mike. ‘Zit je in je bootje en wil je gebruik maken van de Walstroomvoorziening? Dan doe je dat met je smartphone. Dat is in feite een afstandsbediening. Wij maken de vertaling van die duim of wijsvinger op de smartphone naar de systemen van Ease2pay.’

Want to learn more?

Ease2pay levert een slim IoT-activatie- en transactieplatform met een geïntegreerd facturatie- en betalingssysteem.Wil je meer weten over onze slimme diensten en hoe ze jou het leven gemakkelijker maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Tot in de volgende nieuwsbrief van Ease2pay.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  First name

  Surname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  en_USEN

  Get in touch

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   First name

   Surname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht