Ease2pay, de selfserviceoplossing voor elke gemeente

Ease2pay, de selfserviceoplossing voor elke gemeente

Datum

Als je als gemeenteambtenaar verantwoordelijk bent voor de publieke infrastructuur, sta je voor aardig wat uitdagingen. De arbeidsmarkt is krap, de kosten nemen toe en ook op het vlak van duurzaamheid worden nogal wat eisen gesteld. In deze blog vertelt Lars de Vries, Senior Marketeer bij Ease2pay, hoe de duurzame selfservice oplossingen van Ease2pay je helpen deze uitdagingen het hoofd te bieden en het maximale uit je resources te halen.

Slimme stad

Met maar liefst negen apps – plus het intelligente platform daarachter – durf ik wel te stellen dat het aantal diensten dat Ease2pay levert behoorlijk groot is. Onze oplossingen zijn gebouwd op slimme technologieën die van grote meerwaarde zijn voor inwoners, ondernemers en exploitanten. Men activeert en betaalt diverse faciliteiten, zoals elektriciteit, water, sta- en liggeld. Maar ook als verantwoordelijke voor gemeentelijke infrastructuur profiteer je van een slimme stad.

Havenfaciliteiten aan- en uitschakelen en afrekenen

Met AanUit.net kunnen passanten van de kleinere gemeentehavens heel eenvoudig faciliteiten aan- en uitschakelen en afrekenen. Dat biedt niet alleen veel gemak voor de passant, maar maakt ook het werk van de havenbeambte gemakkelijker. We horen veel positieve berichten over hoe prettig het werkt. Met Walstroom activeren schippers eenvoudig stroom en water op de plek waar zij aanmeren. Hiervoor hoeven zij niet naar het gemeentehuis of beheerder van een haven of steiger. Dat is niet alleen heel praktisch, het draagt ook bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen. Zo hebben sommige havens, zoals bijvoorbeeld die van Harlingen, in de havenverordening opgenomen dat je geen generatoren mag gebruiken als er walstroomvoorzieningen aanwezig zijn.

”Tijdbesparend, eerlijk en functionele Marktstroom is een echte toevoeging voor de markten van Den Haag.” Jan Leemans, Gemeente Den Haag

Eerlijkheid en gemak voorop met Marktstroom

Met Marktstroom kunnen gebruikers zelf stroom activeren op de markt, het festivalterrein, het dorpsplein en andere openbare plaatsen, zonder dat ze hiervoor naar het gemeentehuis of een beheerder moeten gaan. Diensten aan- en uitzetten en betalen gaat op basis van verbruik in plaats van een vast tarief per dag. Zo maakt Marktstroom het proces niet alleen makkelijker, maar ook eerlijker. Een kippenboer met al z’n apparatuur verbruikt immers aanmerkelijk meer stroom dan een sokkenverkoper met een paar gloeilampjes.

Aggregaat uit, stroom aan! Wel zo duurzaam

Als eindgebruikers zelf faciliteiten kunnen activeren en betalen via een selfserviceplatform, scheelt je dat als gemeentemedewerker natuurlijk veel tijd. Maar wat dacht je van duurzaamheid? Voor stadsdistributie is NomadPower een hele goede oplossing, omdat het de mogelijkheid biedt lading te koelen of de truck op te laden met duurzame en stille stroom. Zo heb je op drukke marktpleinen, in winkelstraten en andere binnenstedelijke gebieden geen last meer van stinkende en lawaaierige vrachtwagens.

Makkelijker en slimmer wordt het niet

Zo maakt Ease2pay jouw leven als verantwoordelijke voor gemeentelijke infrastructuur makkelijker. Blijere inwoners en ondernemers, minder druk op je medewerkers, lagere kosten en duurzamere oplossingen. Bovendien heb je één aanspreekpunt. Makkelijker en slimmer wordt het niet.

Want to learn more?

Ease2pay creates self-service solutions for the travel, leisure and freight transport industries. We ensure that customers can book, activate and pay for your services independently. All in one convenient app.

Meer weten wat we voor jouw gemeente kunnen betekenen? Neem dan direct contact op.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  First name

  Surname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  en_USEN

  Get in touch

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   First name

   Surname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht