Selfservicediensten op camperplaatsen met Ease2pay AanUit

Datum

Online diensten hebben de wereld van campers bereikt. Met behulp van technologie verbetert Ease2pay de ervaring van camperaars en beheerders van camperplaatsen.

Ease2pay: vereenvoudiging van diensten met technologie

Ease2pay AanUit biedt diensten aan waarmee beheerders van camperplaatsen de verblijfservaring van hun gasten kunnen optimaliseren. Dankzij slimme technologie kunnen camperaars zelf eenvoudig ter plaatse hun verblijfskosten en faciliteiten zoals stroom en water afrekenen. Voor beheerders van camperplaatsen biedt Ease2pay handige dashboards die snel inzicht geven in gegevens over het aantal bezoekers, betalingen en stroomverbruik. Hierdoor kunnen beheerders hun tijd efficiënter besteden en zich meer richten op het verbeteren van de bezoekerservaring.

Stroomvoorziening voor campers in Europa

Bij de meeste camperplaatsen in Europa is stroom beschikbaar voor campers. Met Ease2pay AanUit kan de camperaar altijd gemakkelijk de stroom aan- en uitzetten en precies betalen voor wat er is verbruikt. Bezoekers installeren de Ease2pay AanUit app, selecteren de locatie, en activeren het stroompunt. Bij vertrek wordt de stroom weer uitgeschakeld in de app. Zowel de camperaar als de beheerder heeft een online overzicht van wat het verbruik en de betalingen.

Stroomverbruik van de camper bijhouden

In plaats van ingewikkelde formules met Ampère en Volt te gebruiken, biedt de Ease2pay AanUit app een handige functie waarmee camperaars precies kunnen zien hoeveel stroom ze tijdens een sessie hebben verbruikt. Beheerders van camperplaatsen hebben in hun portaal direct inzicht in het stroomverbruik per bezoeker.

Kosten van stroom op een camperplaats

De elektriciteitsprijzen zijn gebaseerd op lokale tarieven. Beheerders zien hun kosten gelijk in de app. De betaling verloopt eenvoudig: gasten hoeven niet meer bij vertrek bij de balie af te rekenen. Aan het einde van de maand ontvangen gebruikers een factuur voor de verbruikte stroom. Ease2pay zorgt ervoor dat het bedrag netjes op de rekening van de beheerder wordt gestort. Zo kunnen beheerders hun administratie eenvoudig en digitaal op orde houden.

De toekomst van camperdiensten

Met Ease2pay AanUit wordt het regelen van stroom voor campers eenvoudig en transparant, zowel voor de camperaar als de beheerder van de camperplaats. Ervaar het gemak en de efficiëntie van digitale camperdiensten!

Meer
artikelen

en_USEnglish