In gesprek met Jelle Morriën: Service Leader bij Ease2pay

Jelle_Morrien

Datum

De weg naar Service Leader bij Ease2pay

In dit blog praten we met Jelle Morriën, onze Service Leader. Jelle gebruikt zijn brede ervaring in customer support en de leisure branche om onze support voor locatie-eigenaren en app-gebruikers continu te verbeteren. Hoe hij dit doet, lees je hieronder!

Eerder schreven in dit blog over hoe wij met efficiënte customer support het verschil maken.

“Ik ben ervan overtuigd dat uitstekende klantenservice cruciaal is voor tevreden klanten en een succesvolle organisatie”, begint Jelle. Hij werkte meerdere jaren als Customer Service Leader bij de Decathlon, waar hij hielp met het up and running krijgen van de nieuwe vestiging in Rotterdam. Na deze periode zette Jelle zijn expertise in customer care voort bij Jachthaven De Wiel in Heusden. “Als Leisure Manager was ik de verbindende schakel tussen de jachthaven, camperplaats, het restaurant, sloepverhuur en de jachtmakelaardij. Er waren dagen dat ik begon in het restaurant, tussendoor de sloepverhuur deed en de rol van havenmeester vervulde.”

Bij De Wiel kwam Jelle in contact met Ernst-Jan Straver, Ease2pay’s Business Development Manager, die destijds de implementatie van AanUit in de jachthaven en de camperplaats verzorgde. “Ik wilde graag doorgroeien en zo ging het balletje rollen. Vanwege mijn praktijkervaring was het een logische stap om Service Leader bij Ease2pay te worden.”

Verbeteringen door praktijkervaring

Jelle’s ervaring als havenmeester en camperplaatsbeheerder, gecombineerd met zijn kennis van de terminologie, zorgt ervoor dat hij onze app-gebruikers en locatie-eigenaren snel en effectief kan helpen. “Ik begrijp hun behoeften omdat ik zelf in de haven en op de camperplaats heb gestaan en daar heb gewerkt met AanUit. Dit maakt het makkelijker om vragen te beantwoorden”, zegt Jelle uit. “Vroeger moesten we soms bij de helpdesk aangeven dat we zo snel mogelijk met een oplossing kwamen, nu kunnen we vrijwel direct het probleem oplossen omdat ik weet wat er op de locatie gebeurt. Heeft een locatie-eigenaar het over een lampje dat niet werkt? Dan weet ik direct welk lampje hij bedoelt.”

Een verbeterde klantreis in de apps

Jelle houdt zich dagelijks bezig met het monitoren en analyseren van feedback om de customer support te verbeteren. Zo heeft hij in de afgelopen maanden met het IT-team verschillende aanpassingen doorgevoerd om de klantreis van app-gebruikers te vereenvoudigen. “We kregen feedback van voornamelijk oudere app-gebruikers dat het reserveringsproces niet altijd even goed te volgen was in de apps. We hebben dit direct aangepakt en het maken van een reservering gaat nu een stuk makkelijker”, legt Jelle uit. “Daarnaast hebben we de notificaties in de apps aangepast zodat gebruikers beter geïnformeerd worden over wanneer ze op de locatie worden verwacht en welke toegangscode ze moeten gebruiken. Dit heeft het aantal vragen hierover sterk verminderd”, zegt Jelle. “De komende zomer zullen onze apps weer volop gebruikt worden en daarom waren deze verbeteringen cruciaal.”

Meer duidelijkheid voor locatie-eigenaren

Jelle en zijn collega’s hebben ook waardevolle veranderingen doorgevoerd voor de locatie-eigenaren. “We hebben de financiële procedures inzichtelijker gemaakt, zodat het voor locatie-eigenaren duidelijker is wat er gefactureerd wordt bij de eindgebruiker. Ook hebben ze nu beter inzicht in welke facturen zijn betaald en welke nog openstaan. Daarnaast geven we locatie-eigenaren die nieuw zijn een uitgebreide introductie via een online meeting, waar we stap voor stap uitleggen hoe ons platform werkt”, legt Jelle uit.

Efficiëntere customer support

Dankzij Jelle’s praktijkervaring en diepgaande kennis van de branche, hebben we de customer support nog efficiënter kunnen inrichten. We blijven ons inzetten om app-gebruikers en locatie-eigenaren de best mogelijk ervaring te bieden.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je locatie-eigenaar van een camperplaats of haven en heb je interesse in onze slimme apps waarin bezoekers zelf diensten kunnen activeren en betalen? Stuur vandaag nog een e-mail naar sales@ease2pay.nl en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  First name

  Surname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  en_USEN

  Get in touch

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   First name

   Surname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht