AanUit.net groeit de pan uit

AanUit.net groeit de pan uit

Datum

In een eerdere blog vertelde Johan Steur van Seijsener Rekreatietechniek al over de toenemende populariteit van AanUit.net. In deze blog kijkt hij naar de groei van het aantal toepassingen van AanUit.net.

AanUit.net complete toepassing voor jachthavens, campings en camperplaatsen

Toen we zeven jaar geleden op een regenachtige dag de eerste locatie van AanUit.net openden, konden gebruikers alleen stroom en water afrekenen met de app. Inmiddels is het aantal toepassingen flink gegroeid. Sta- en liggeld was een van de eerste toevoegingen, maar later volgden ook het betaald douchen, gebruik van bijvoorbeeld wasmachines, het openen van slagbomen en sanitair gebouwen. Zonder gedoe met pasjes, muntjes, tokens of borg, 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Samen hebben het team van Ease2pay en het team van Seijsener Rekreatietechniek de afgelopen jaren geïnvesteerd in AanUit.net zodat het een complete toepassing is geworden voor jachthavens, campings en camperplaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Slimme toegangscontrole voorkomt misbruik

Zo is bijvoorbeeld toegangscontrole met AanUit.net niet alleen heel eenvoudig, maar ook waterdicht. Als een betalende gast zich via AanUit.net aanmeldt, krijgt alleen hij of zij gedurende de betaalde periode toegang tot een terrein of een bepaalde steiger. Een doorgegeven pincode werkt geen tweede keer. Bij minder slimme oplossingen is dat een veel kwetsbaarder voor fraude. Vandaag de dag kunnen ook vuilwaterpompen en bilgewaterpompen via AanUit.net worden aangestuurd. Bij deze specifieke toepassing gaat het niet zo zeer om het betalen, maar om het voorkomen van misbruik. Door het gebruik van de pomp in de app in te zetten, kunnen deze installaties alleen gebruikt door watersporters die zich hebben geregistreerd via de app.

Groeiende vraag naar reserveren van een ligplaats

De grootste groeipotentie zien we in de reserveringsmodule. Niet alleen kun je een ligplaats in een haven reserveren, ook is er een groeiende vraag naar deze functionaliteit bij campingeigenaren en gemeenten. In het verleden was de gemiddelde camperaar iemand die vandaag bedacht waar hij morgen heen zou gaan. Een enquête van de NKC heeft onlangs uitgewezen dat de moderne camperaar het fijn vindt om zeker te weten dat er een plek is op de locatie waar hij heen gaat. Met onze reserveringsmodule kan ook deze camperaar zijn vakantie plannen.

Want to learn more?

Ease2pay levert een slim IoT-activatie- en transactieplatform met een geïntegreerd facturatie- en betalingssysteem.Wil je meer weten over onze slimme diensten en hoe ze jou het leven gemakkelijker maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Tot in de volgende nieuwsbrief van Ease2pay.

Wil je naar aanleiding van dit artikel meer informatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.

  First name

  Surname

  Bedrijfsnaam

  E-mail

  Telefoon

  Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

  Je bericht

  Meer artikelen

  en_USEN

  Get in touch

  Wil je meer informatie? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze sales afdeling.

   First name

   Surname

   Bedrijfsnaam

   E-mail

   Telefoon

   Welk Ease2pay label wil je meer over weten?

   Je bericht